top of page

Guide til dit glamping ophold

Kære Gæster, vi glæder os til at byde jer velkommen.

Her kommer en guide til jeres ophold hos os. Den kan forhåbentlig hjælpe med at gøre jeres oplevelse helt som den skal være. Finder du ikke dine svar her eller andre steder på hjemmesiden, så hører vi selvfølgelig meget gerne fra dig på info@roejordbrug.dk.

 

Der er ankomst fra kl. 1500, medmindre andet er aftalt. Giv os besked hvornår I vil ankomme, så kan vi stå klar til at tage imod jer når I kommer og vise jer vejen til jeres telt.

Afrejse foregår senest kl. 12.

 

Når I ankommer til adressen Vassebækvej 3, 3760 Gudhjem, vil et P-skilt vise jer hvor I kan parkere, uanset om I kommer med bil eller på cykel. Vi byder jer velkommen, og viser jer faciliteterne og aftaler de sidste detaljer for jeres tid hos os.

 

I teltet er der dejlige gode senge, sengetøj og linned, samt håndklæder og tæpper. Der er også pandelamper og lamper opladet via solceller. Der er et lille bitte køleskab, store bløde gulvpuder og analoge spil.

Udekøkkenet er indrettet med alt hvad I behøver for at tilberede jeres lækre aftensmad, samt vaske op på den gamle måde med varmt vand fra en gryde over bålet. I bedes sørge for at der ikke ligger madrester på hverken borde eller jorden inden I kryber til køjs i de gode senge, af hensyn til bl.a. de små dyr i skoven som ikke tåler vores mad.

 

Vigtigt:

Husk at slukke både hygge-bål og køkken-bål hvis du forlader sitet.

 

Husk at lukke øjnene engang imellem og trække vejret ned i maven.

Der er rygning forbudt i teltet, og fordi vi elsker vores skov og natur, så samler du selvfølgelig dine skodder op efter dig hvis du ryger på matriklen.

Der er mange stjerne på himmelen om sommeren på Bornholm, så er der skyfrit mens du er her, så husk at tælle mindst 100 stjerner – langsomt.

Vi vil så gerne værne ekstra godt om vores skov og naturen, så vi har udvalgt nogle miljøvenlige udgaver af diverse insektfrastødende remedier, benyt venligst ikke insektgifte.

Benyt derimod meget gerne vores flotte lækre koldvands (!) udebruser.

Pas godt på vores ting – vi er glade for dem. Går noget alligevel i stykker, så giv os gerne besked.

Men det aller vigtigste er at du nyder opholdet i den skønne natur.

Inden I rejser skal I sørge for at bålene er slukkede, samt at teltet er lukket. Både indgangen og vinduerne. I skal også sørge for at al køkkenudstyr og service er vasket af, og tæpper og puder skal ligges ind i teltet. Skriv gerne en lille hilsen i gæstebogen hvis I har lyst :)

 

Vi håber I får en helt unik og vidunderlig oplevelse, så I kan tage et minde for livet med jer hjem.

 

Hvis du har lyst til at dele din oplevelse med andre, er du meget velkommen til at tagge os med #Roejordbrug #glampingbornholm

Ved at booke hos os accepterer du vores betingelser.

NYD jeres ophold hos Rø Jordbrug - Glamping.

Med venlig hilsen

Familien bag det hele, Jakob, Line, Gerda, Frode og Eigil

bottom of page