top of page

Vi ønsker jer den allerbedste oplevelse for jeres tid her hos os. For at kunne opfylde dette mål, beder vi jer om at læse disse betingelser og vilkår inden I booker jeres ophold hos os.

Kontakt:

Rø Jordbrug og Glamping

Vassebækvej 3

3760 Gudhjem

 

Booking og betaling:

Den som booker skal være over 18 år. Man booker ved at udfylde formularen på websidet, og der betales med kreditkort sammen med bookningen. Herefter modtages en bekræftigelsesmail, og ved modtagelse af denne mail er bookningen bekræftet.

 

Moms er inkluderet i alle priser.

 

Priser:

Priserne på websiden er ikke bindende. Vi forbeholder os retten til at ændre priser. Den pris som informeres om på booking tidspunktet er gældende.

 

Afbestilling:

Et ophold kan ikke afbestilles, men kan ombookes til et andet ledigt tidspunkt i samme eller kommende sæson. Ombooking kan foretages frem til 14 dage før opholdets start.

 

 

Festligheder:

Glamping hos os er afslappet, stille og roligt, højlydte fester må derfor ikke foregå på vores site. Så kan I ikke høre naturen omkring jer :).

Vi er dog helt sikre på at jeres ophold vil føles som en fest i sig selv.

 

Kæledyr:

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr hos os. Af hensyn til den vilde natur og til dyrene på farmen.

 

Adfærd og retningslinjer:

Vi forventer selvfølgelig en respektfuld adfærd overfor både dyr og mennesker og naturen mens I er på opholdet hos os. I er meget velkomne til at færdes på vores mark, men I må ikke plukke eller fjerne frugter, nødder eller grønt medmindre andet er aftalt.

Vores dyr er glade og omgængelige, og de vil rigtig gerne vise hvordan de på farmen bidrager til over tid, at genopbygge et frugtbart muldlag til gavn for fremtiden (læs mere her om måden vi driver gården). Kig gerne på dem, men gå ikke ind i deres indhegning medmindre I har en af os med jer. Og der er strøm i deres indhegninger...til venlig information :).

 

Ansvar og risici:

Dit ophold hos os foregår i naturen og med naturen. Al færdsel på vores matrikel og på glampingsitet foregår på eget ansvar. Vi gør vores ypperste for at beskytte jer mens I er hos os, men ulykker kan altid forekomme, og vi holdes ikke ansvarlige for sådanne ulykker. Vi holder nøje og løbende øje med alt på sitet, men hvis du opdager at noget udstyr er defekt eller vækker grund til bekymring, så kontakt os så hurtigt som muligt ved sms på tlf: 28142036.

Vi har brugt lang tid på at lave hele sitet helt som vi synes det skal være, og på at finde alle tingene som skaber den helt rette magiske stemning. Vi forventer I passer godt på det.

Hvis sitet efterlades i uordentlig tilstand eller ting går i stykker har vi retten til at kræve erstatning.

 

Vi påtager os intet ansvar for tyveri, tab eller skade opstået undervejs eller som følge af dit ophold hos Rø Jordbrug og Glamping.

Force majeure:

I tilfælde af force majeur refunderes reservationen ikke, men der tilbydes en ombookning.

 

Bål og ild:

- Der er bålfaciliteter på sitet, og I har ansvaret for at have en fornuftig adfærd omkring bålet. I tilfælde af kraftig vind eller tørke kan det være nødvendigt ikke at tænde bål. I skal altid efterleve de retningslinjer der kommer fra Rø Jordbrug - Glamping omkring dette.

 

Arbejdende farm:

Glampingsitet ligger som en del af en arbejdende farm. Der er ligeledes tilstødende marker fra andre gårde. Der kan derfor i perioder være større eller mindre larmende maskiner i arbejde ”omkring” sitet.

 

Klager:

Hvis noget ikke fungerer eller lever op til jeres forventning, så lad os det meget gerne vide på mail info@roejordbrug.dk, så hurtigt som muligt. Forhåbentlig kan vi snakke sammen og løse problemerne on-site med det samme.

 

PERSONDATAPOLITIK HOS RØ JORDBRUG

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Rø Jordbrug.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.


Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi bruger bl.a. cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Rø Jordbrug indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:


- Besøger vores hjemmeside

- Gennemfører et køb af vores produkter

- Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback


Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.røjordbrug.dk er Jakob Alsted, Vassebækvej 3.


Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Stribe, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 2 år og 6 måneder efter du har modtaget din vare eller ydelse.


Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos dandomain.dkog betalingssystem gennem Stribe, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i dandomain.dks datacentre.

Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores og din garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til info@roejordbrug.dk.

bottom of page